Sugarchallenge Kids

Sugarchallenge Kids Ester Wiemer dit is sugarchallenge kids
  • Wéét jij ook wel jij dat je kind best wat minder suiker kan eten?
  • Wéét jij ook wel dat onze kids zich in een enorm suikerrijke omgeving bevinden?
  • Wéét jij ook wel dat jullie dat best kunnen verminderen?
Sugarchallenge Kids Ester Wiemer daarom sugarchallenge kids

Niet in één klap alle suikers eruit. Stap voor stap een beetje suikerbewuster worden, dáár helpen we je mee bij Sugarchallenge Kids!

Helemaal suikervrij is voor kinderen gewoon niet tof. Kijken waar het minder kan dus! Ook daarmee helpen wij jullie op weg!

Met recepten, spelletjes, adviezen, ervaringsverhalen van andere ouders en een heleboel praktische tips gaan we samen op weg naar steeds wat minder suiker waar het kan.

Zo is Sugarchallenge Kids een coole uitdaging voor jouw gezin. Samen zorgen we ervoor dat het leuk, lekker, gezellig, niet moeilijk, overzichtelijk én betaalbaar blijft!

Uit ervaring weet ik dat te snel het roer omgooien of te rigoureus dingen schrappen bij kids gewoon niet werkt. Sterker nog, je bereikt het tegenovergestelde. Of het nou gaat om hele kleintjes of pubers, ze gooien hun kont tegen de krib bij verandering.

En dus moet je stapsgewijs werken. Kleine stapjes. Elk klein moment van overwinning is er één. Elk suikerklontje dat ze per dag minder binnen krijgen is er één die telt voor hun welzijn en gezondheid. En dát is waar het om gaat.

In de praktijk en in mijn eigen gezin heb ik zoveel kids (en hun ouders!) op zien knappen van minder suiker eten. Ongelooflijk wat het met een mens kan doen. Je ziet en ervaart het pas als je er mee aan de gang gaat. Je zult verbaast zijn over de resultaten.

Slechte slapers, druktemakers, snoepsnaaiers en sipkippen, ik heb ze allemaal op zien knappen. Jij kunt het ook met jouw gezin en Sugarchallenge Kids helpt jullie op weg.

Zet de 5 simpele stappen en ga mee op de suikervrije reis!

Sugarchallenge Kids Ester Wiemer suiker in pakje sap